aduce în peisajul orașului Câmpulung Muscel un nume nou pe piața dulciurilor: Un băiat și o fată. Era începutul unui brand care s-a dezvoltat încet, încet, timp de 22 de ani pornind de la o simplă patiserie cu produse specifice.

În anii ce au urmat, atât gama de produse cât și serviciile au fost diversificate, astfel încât la ora actuală, compania deține șase cofetării (Câmpulung, Mioveni, Pitești), trei restaurante (Câmpulung, Mioveni), două laboratoare proprii (Câmpulung, Mioveni), și o pensiune cu spa în Câmpulung Muscel, județul Argeș.

Toată producția de produse de cofetărie și patiserie este realizată în laboratoarele proprii pentru a asigura calitatea și prospețimea ingredientelor care sunt atent selecționate de maeștrii cofetari.

Brandul dispune de o ofertă generoasă de produse clasice/tradiționale, torturi (aniversare, corporate, de nuntă, de botez) personalizate la comandă, prăjituri la bucată și la kilogram, ciocolaterie și gelaterie, și bineînțeles celebrele candy bar-uri: dulci, sărate sau de fructe.
Punem mult preț pe respectarea tradițiilor și ne dorim să aducem pe masa tuturor, produse ce amintesc de gustul copilăriei, de la bunici. De aceea, avem o gamă largă de produse tradiționale de casă disponibile pe toată perioada anului: bomboane fondante, salam de biscuiți, savarine, amandine, cozonac, chec, pască, cornulețe, fursecuri și multe altele.

Cofetăriile dețin marcă înregistrată OSIM pentru “covrigul cu ou” sau ”muscelean”, ce a devenit cunoscut în întreaga țară, fiind prezentat la diverse expoziții în domeniu și la festivaluri cu produse tradiționale locale, cât și în străinătate, fiind singurele cofetării din țară care creează această rețetă, respectând cu strictețe ingredientele din bătrâni.

Pentru mai multe despre activitatea Un băiat și o fată, urmăriți paginile de Facebook și Instagram.