Indiferent de tematica evenimentului dvs.: majorat, aniversare, baby shower, botez, nuntă, conferință de presă, teambulding, echipa Un băiat și o fată vă stă la dispoziție cu o gamă variată de produse realizate în laboratoarele proprii.

Candy bar-urile pot include atât produse tradiționale/de casă (salam de biscuiți, nuci cu gem, ciocolată de casă, fursecuri, bomboane fondante), cât și produse premium (macarons, brioșe, acadele, praline din ciocolată belgiană veritabilă, semifredo, mousse-uri), acestea fiind selectate de clienți în urma unei discuții cu unul dintre consultanții noștri.

Experiența de peste 20 de ani din industrie ne indică faptul că un candy bar de succes, este acela care respectă tema și culorile evenimentului, reușind sa ofere sălii un impact senzațional, invitații revenind asupra acestuia pe parcursul desfășurării evenimentului.


Fruit bar-ul sau bufetul de fructe, este un punct de atracție al oricărui eveniment, iar atunci cât este personalizat susține în mod inedit tema petrecerii. În majoritatea cazurilor, acestea este amplasat lângă candy bar, venind ca o completare la selecția de dulciuri oferită.

Tendința actuală, mai ales în cazul evenimentelor tip nuntă/botez, este de a evita amplasarea fructelor pe mesele invitațiilor, deoarece acestea sunt suficient de încărcate, soluția fiind așadar realocarea acestora într-o altă zonă.

Bufetul de fructe poate fi comandat împreună cu fântănile de ciocolată albă/ neagră sau amăruie, iar fructele alese vor fi cele de sezon, pentru a asigura prospețimea ingredientelor.


Tortul de nuntă nu trebuie să fie doar spectaculos, ci și gustos și rafinat, iar pentru a vă insipra alergerea privind designul acestuia, vă punem la dispoziție modelele noastre concepute de maeștrii cofetari în laboratoarele Un băiat și o fată. Ne dorim să creăm împreună un moment unic și elegant în seara cea mai important din viata dvs, iar de aceea, fiecare comandă pentru tortul de nuntă are parte de un tratament special ce constă în degustare și consultanță privind tematica potrivită, paleta de culori și cantitatea optimă.

Tematica poate fi una dintre pasiunile mirilor commune sau chiar un detaliu din viața acestora împreună, iar decorațiunile dulci prezente pe tort pot fi chiar accesorile de pe rochia de mireasă (dantelă, pietre prețioase sau broderii), fie pot fi inspirate din buchetul miresei sau aranjamentele florale.

Pentru torturile de nuntă, Un băiat și o fată vă propune două variante de servire a tortului ales. Prima variantă este de a prezenta a machetă de tort, precum cele prezentate în galleria demai jos, unde ultimul etaj din partea de sus va fi sub forma unui tort real, pentru a putea fi tăiat și degustat de miri. Invitații în acest caz, vor fi serviți cu monoporții (prăjitură la bucată de aproximativ 120 gr) din sortimentul de tort selecționat. În acest fel, se asigură faptul că fiecare invitat va primi o porție egală și identică de tort, timpul de servire fiind de asemenea cu mult îmbunățățit, deoarece tortul nu mai are nevoie de proporționare din partea restaurantului. Cea de-a doua variantă este cea clasică, prin care restaurantul se ocupă de proporționarea tortului după prezentarea sa, în funcție de numărul invitaților prezenți.


Tort de nunta 1
Tort de nunta 2
Tort de nuntă 3
Tort de nuntă 23
Tort de nuntă 24
Tort de nuntă 34

Fie că aveți petrecerea de botez a fetiței sau a băiețelului, sau vorbim de un baby shower, în colecția cofetăriei Un băiat și o fată, veți putea găsi o mulțime de modele de torturi deosebite. La cerere, putem realiza tortul și după o imagine adusă chiar de dvs. Tortul personalizat pentru copii trebuie să fie o amintire frumoasă, așadar vă așteptăm să găsim împreună varianta potrivită pentru petrecerea mezinului din familie.

Pentru torturile de botez, Un băiat și o fată vă propune două variante de servire a tortului ales. Prima variantă este de a prezenta a machetă de tort, precum cele prezentate în galleria de mai jos, unde ultimul etaj din partea de sus va fi sub forma unui tort real, pentru a putea fi tăiat și degustat de părinți/nași. Invitații în acest caz, vor fi serviți cu monoporții (prăjitură la bucată de aproximativ 120 gr) din sortimentul de tort selecționat. În acest fel, se asigură faptul că fiecare invitat va primi o porție egală și identică de tort, timpul de servire fiind de asemenea cu mult îmbunățățit, deoarece tortul nu mai are nevoie de proporționare din partea restaurantului. Cea de-a doua variantă este cea clasică, prin care restaurantul se ocupă de proporționarea tortului după prezentarea sa, în funcție de numărul invitaților prezenți.


Tort copii 1
Tort copii 2
Tort copii 3
Tort copii 4
Tort copii 5